22 Kasım 2008 Cumartesi

Pratik havuç cezeryesi..



İşte size pratik ve ekonomik bir tatlı daha..

MALZEMELER:

5 Adet havuç

1,5 su bardağı şeker

1 Paket pötibor büsküvi

1 paket vanilya

1 Çay kaşığı tarçın..

Siz daha bir tarçınlı tat olsun diyor iseniz 1 şeker kaşığı tarçın ekleyebilirsiniz.. Arzuya kalmış..

Hindistan cevizi

İçerisine kırılmış fındık yada antep fıstığı yada hiçbirşey koymayabilirsinizde..


YAPILIŞI:

Havuçları rendeleyin tencereye alın içerisine şekeri ilave edip havuçlar yumuşayıp suyunu çekene kadar pişirin... Havuçlar suyunu çekince vanilyayı ve tarçını ekleyip soğumaya bırakın. Diğer taraftan Büsküvileri robottan geçirin yada elinizle minik minik kırın soğuyan havuçlara ekleyin tüm harcı harmanlayın.. Elinizle isteğiniz bir formu verip hindistan cevizine bulayıp servis yapın... Afiyet olsun...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

çok güzel görünüyolar elinize sağlık