Malzemeler:
1 su bardagi cikolata barcasi
1 cay bardagi margarin yada tereyagi kupkup kesilmis
3 yumurta
1 su bardagi toz seker
1 paket vanilya
1 subardagi, ve yarim cay bardagi un
yarim su bardagi iri cekilmis ceviz
1 cay bardagi renkli kucuk cikolata parcalari
1 cay kasigi kabartma tozu
1 cay bardagi margarin yada tereyagi kupkup kesilmis
3 yumurta
1 su bardagi toz seker
1 paket vanilya
1 subardagi, ve yarim cay bardagi un
yarim su bardagi iri cekilmis ceviz
1 cay bardagi renkli kucuk cikolata parcalari
1 cay kasigi kabartma tozu
Firini 200 dereceye ayarlayin isinsin
Yarim su bardagi cikolata parcalarini ve yaginizi bir tavaya koyun hafif ateste karistirarak eritin.Eridikten sonra atesten alin.Un, seker, vanilyayi karistiringeriye kalan yarim su bardagi cikolatayi ekleyin, cevizide koyup karistirin . Bir kucuk firin tepsisini margarin ile yaglayin karisimi icine dokup yayin . Firina verip 30 dakika pisirin firinlarin isissi degistigi icin en garantisi bir bicagi ortakismina batirin bicak temiz cikiyorsa pismis demektir.
ben firina vermeden once renkli cikolata parcalarini ustune serpip oyle firina verdim
ama siz isterseniz evde saralle varsa browni soguduktan sonra uzerine biraz saralle surup cikolatalari uzerine oyle yaya bilirsiniz . Yada biraz cikolata parcalarina bi seker kasigi margarin bir seker kasigi sut ekleyip hafif ateste karistirarak eritip uzerine surebilirsiniz. Browni soguduktan sonra kesip servis tabagina alabilirsiniz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder